Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g di filetti di sgombro sott'olio, sgocciolati
- 100 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
-
1
cipollotto a metà
nebo 1 scalogno - 5 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 30 g di pomodori secchi
- 30 g di mandorle pelate
- 20 g di uvetta di Corinto
- 200 g di chicchi di quinoa cottura 20 minuti
- 300 g di carote
- 300 g di zucchine
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2519 kJ / 602 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 60.4 g
- Tuk
- 30.2 g
- Vláknina
- 12.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di riso bicolore con salsa allo yogurt
45 min
Riso basmati integrale con sgombro, pomodorini secchi e pistacchi
45 min
Orzo al curry, gamberi ed emulsione al basilico
1h
Tabulè di quinoa e tonno
40 min
Quinoa germogliata con verdure raw
51h 25min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35 min
Cous cous marino (vegan)
30 min
Tortini di quinoa
1h
Insalata di quinoa con pomodori e spinaci
30 min
Insalata di quinoa colorata
35 min
Insalata di riso rosso e mele
50 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min