Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di foglie di cavolo verza a listerelle
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 20 g di burro + q.b.
- 160 g di fette di pane
- 200 g di pancetta affumicata a fette
- 200 g di Fontina a tocchetti
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2734 kJ / 653.5 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Tuk
- 45.8 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1h 30min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 Min
Zuppa di baita
45min
Torta salata lucana
1h 10min
Crema di burrata con verdure
1h 5min
Paparot
1h 5min
Subrics
50 Min
Quiche pere e gorgonzola
1h
Puccia
1h 30min
Zuppa di pane nero
30 Min
Minestra di porri e farro con pesto alle noci
50 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min