Zuppa gratinata con pancetta e Fontina

Zuppa gratinata con pancetta e Fontina

4.7 15 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 600 g di foglie di cavolo verza a listerelle
  • 800 g di acqua
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 20 g di burro (volitelně) + q.b.
  • 160 g di fette di pane
  • 200 g di pancetta affumicata a fette
  • 200 g di Fontina a tocchetti
  • 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 32 g
Kalorie 2734 kJ / 653.5 kcal
Tuk 45.8 g
Vláknina 6.2 g
Sacharidy 35.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...