
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di foglie di cavolo verza a listerelle
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 20 g di burro + q.b. (volitelně)
- 160 g di fette di pane
- 200 g di pancetta affumicata a fette
- 200 g di Fontina a tocchetti
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 653.5 kcal / 2734 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 45.8 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia pere e gorgonzola
1h 55min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1h
Quiche asparagi e bacon
1h 45min
Puccia
1h 30min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1h 10min
Tartine di pane alla menta
4h 10min
Rosette al radicchio
2h
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Terrine di polenta gratinata con salsa ai funghi
1h 15min
Flan di funghi porcini
1h
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min