Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di foglie di cavolo verza a listerelle
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 20 g di burro + q.b.
- 160 g di fette di pane
- 200 g di pancetta affumicata a fette
- 200 g di Fontina a tocchetti
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2734 kJ / 653.5 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Tuk
- 45.8 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di cipolle
1h
Cavolfiori gratinati
50 min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min
Indivia belga gratinata
1h 20min
Leek and tattie soup
40min
Crumble di verdure
1h 20min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1sa 40 dk
Pie salata di zucca Butternut
1 godz. 30 min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1h 10min
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1h 20min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1h 5min
Quiche di salmone e porri
1 Std. 25 Min