Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di foglie di cavolo verza a listerelle
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 20 g di burro + q.b.
- 160 g di fette di pane
- 200 g di pancetta affumicata a fette
- 200 g di Fontina a tocchetti
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2734 kJ / 653.5 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Tuk
- 45.8 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 godz. 30 min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1h 5min
Zuppa di baita
45 min
Crema di porri gratinata
50 min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35 min.
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 godz. 10 min
Paccheri ripieni di carciofi gratinati
1 godz. 10 min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min
Porri in crema delicata
35 min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1 godz. 10 min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1h 40min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 godz. 10 min