Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Citronette
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 8 fili di erba cipollina fresca, tritati
Preparazione
- 3 carote
- 1 zucchina
- 1 peperone giallo a listarelle
- 2 pizzichi di sale + q.b.
- 2 tranci di pesce spada
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di patate a cubetti
- 350 g di piselli surgelati
- 700 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2142 kJ / 512 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Sacharidy
- 24.1 g
- Tuk
- 30.7 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55min
Crema di piselli
45 min
Vellutata di ceci e gamberi
40 min
Vellutata alle nocciole
1h
Crema di zucca e calamaretti
35min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 min
Vellutata di fagiolini con pollo croccante
35min
Vellutata di piselli con tortino di patate e gamberi
1h
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1h
Passato di lenticchie rosse e tonno
40 min
Vellutata di zucchine con feta
50min