Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 1 scalogno a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 foglia di alloro secca
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 pizzico di zucchero
- 600 g di carote, pelate e a bastoncino (circa 3x1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 40 g di Marsala
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 791 kJ / 189 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 15.2 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Catalogna con olive e capperi
50min
Carote tiepide alla salvia
35min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Semolino dolce
1h
Cavolo rosso stufato
45min
Bagna cauda
35min
Zucchine alla menta
30min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Pere al vino rosso
3j 20 menit
Porri in agrodolce al Varoma
30min
Peperoni alla piemontese
55min
Bonèt
2h