Kompatibilní verze
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di scalogno
- 2 - 3 foglie di cavolo nero, lavate, asciugate e private della costa centrale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di riso Carnaroli (cottura15 minuti)
- 30 g di vino bianco secco
- 380 g di acqua
- ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- ½ cucchiaino di sale
- 150 g di vino rosso di ottima qualità
-
1
rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
nebo 1 rametto di timo fresco, gli aghi lavati ed asciugati - 1 - 2 cucchiaini di miele
- 1 bustina di zafferano
- 20 g di burro
- 80 g di Gorgonzola morbido a pezzi (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2996 kJ / 716 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 75.4 g
- Tuk
- 39.3 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Risotto integrale al radicchio, pere e noci
40 min
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35min
Risotto brie e asparagi
30 min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto con scarola, patate e crescenza
40 min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 min
Risotto finocchi e zafferano
30 min
Risotto con zucca e Taleggio
45 min
Risotto bianco con porri e mela
30 min
Risotto con crema di asparagi
50min