Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 350 g di zucca decorticata e a pezzi
- 250 g di patate a fette
- 250 g di calamari interi piccoli
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di ricotta
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Tuk
- 14.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di zucca
30 min
Crema di zucchine
30 min
Crema di piselli
45 min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1 Std.
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.
Crema di asparagi
50 Min
Vellutata di zucca e patate con merluzzo all'arancia
1 godz. 50 min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1 Std. 30 Min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 Min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50 Min