Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 350 g di zucca decorticata e a pezzi
- 250 g di patate a fette
- 250 g di calamari interi piccoli
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di ricotta
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Tuk
- 14.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di bietole con quinoa e fagioli neri
1h
Vellutata di zucca e scampi
2h
Vellutata di fagioli e cozze
1h 5min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35min
Vellutata di broccoli raw
25min
Crema di zucchine
30min
Vellutata di piselli con filetto in citronette
45min
Costolette di agnello con crema di melanzane e menta
45min
Bicchierini di semolino alla prugna e cipolla
30min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1h
Crema di asparagi e curcuma
35min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1h