Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gambi di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio, a piacere
- 140 g di zucchina a pezzi (2 cm)
- 70 g di gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 100 g di carota a pezzi (2 cm)
- 50 g di cipolla a metà
- 4 foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 4 foglie di lattuga verde, lavate e asciugate
- 350 g di patate a pasta farinosa a pezzi grossi (3 cm)
-
650
g di brodo vegetale
nebo 650 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 pizzico di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 8 crostini di pane tostato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di patate
50min
Minestra della nonna
50min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 Min
Riso e porri
30min
Minestra di pane e lenticchie
55min
Vellutata d'inverno
50min
Pancotto
30min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55min
Passato di verdure
50min
Minestrone
45min
Biscotti dolci mandorle e cavolo riccio
1h
Vellutata fredda d'estate
1h