Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gambi di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio, a piacere
- 140 g di zucchina a pezzi (2 cm)
- 70 g di gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 100 g di carota a pezzi (2 cm)
- 50 g di cipolla a metà
- 4 foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 4 foglie di lattuga, lavate e asciugate
- 350 g di patate a pasta farinosa a pezzi grossi (3 cm)
-
650
g di brodo vegetale
nebo 650 g di acqua - 1 pizzico di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 8 crostini di pane tostato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di carote all'arancia
30 min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 min
Crema fredda di zucchine
20min
Minestrone
45 min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 min
Zuppa di orzo con frittata e verdure a vapore
40 min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 min
Zuppa di patate e spinaci
1h
Passato di verdure
50 min
Crema di zucchine
30 min
Passato di verdure, uova in cocotte e spinaci
1h
Vellutata di asparagi
45 min