Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de blancs de poulet, en morceaux
- 1 échalote, coupée en 4
- 1 c. à café de baies roses
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 10 feuilles de persil plat frais
- sel
- poivre moulu
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de mascarpone
- 45 g de pistaches, décortiquées et non salées, réserver 10 pistaches pour la cuisson
- 1 branche de romarin frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1434 kJ / 341 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Cake à la saucisse de Morteau
1h
Terrine de volaille pistache-citron
24 Std.
Terrine bressane
24 Std.
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1 godz. 40 min
Terrine de chèvre à la ciboulette
4h 20min
Rillettes de lapin
12hod.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30 min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Terrine de viandes express
1 Std. 5 Min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Terrine de poulet à l'estragon
24 Std.