
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de blancs de poulet en morceaux
- 1 échalote coupée en 4
- 1 c. à café de baies roses
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 10 feuilles de persil plat frais
- sel
- poivre moulu
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de mascarpone
- 45 g de pistaches, décortiquées et non salées réserver 10 pistaches pour la cuisson
- 1 branche de romarin frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 341 kcal / 1434 kJ
- Protein
- 48 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 7 g
Alternativní recepty
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5hod. 30min
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1hod. 40min
Mousse de foie de volaille au porto
72hod.
Terrine de campagne
4hod. 30min
Terrine de foies de volaille au porto
5hod. 50min
Terrine de poulet au basilic
4hod. 10min
Terrine de poulet à l'estragon
24hod.
Terrine de volaille pistache-citron
24hod.
Terrine bressane
24hod.
Délice de foies au riesling
2hod. 50min
Pain de saumon, crème citronnée
6hod. 15min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24hod. 20min