Terrine de poulet aux pistaches

Terrine de poulet aux pistaches

4.2 30 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
4 parts

Suroviny

  • 600 g de blancs de poulet en morceaux
  • 1 échalote coupée en 4
  • 1 c. à café de baies roses
  • 2 pincées de piment d'Espelette
  • 10 feuilles de persil plat frais
  • sel
  • poivre moulu
  • 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 100 g de mascarpone
  • 45 g de pistaches, décortiquées et non salées réserver 10 pistaches pour la cuisson
  • 1 branche de romarin frais

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 48 g
Kalorie 1434 kJ / 341 kcal
Tuk 24 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...