Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de blancs de poulet, en morceaux
- 1 échalote, coupée en 4
- 1 c. à café de baies roses
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 10 feuilles de persil plat frais
- sel
- poivre moulu
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de mascarpone
- 45 g de pistaches, décortiquées et non salées, réserver 10 pistaches pour la cuisson
- 1 branche de romarin frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1434 kJ / 341 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Terrine bressane
24 Std.
Délice de foies au riesling
2sa 50 dk
Terrine de viandes express
1 Std. 5 Min
Terrine de volaille pistache-citron
24 Std.
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1h 40min
Terrine de poulet au basilic
4h 10min
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5 Min
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Terrine de poulet à l'estragon
24 Std.
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5h 30min