Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de blancs de poulet, en morceaux
- 1 échalote, coupée en 4
- 1 c. à café de baies roses
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 10 feuilles de persil plat frais
- sel
- poivre moulu
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de mascarpone
- 45 g de pistaches, décortiquées et non salées, réserver 10 pistaches pour la cuisson
- 1 branche de romarin frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1434 kJ / 341 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Terrine de poulet à l'estragon
24 godz.
Terrine de volaille pistache-citron
24 godz.
Terrine bressane
24 godz.
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1 Std. 40 Min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Terrine de viandes express
1h 5 min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4 Std. 45 Min
Terrine de poulet au basilic
4h 10min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 min
Bouchées de pannacotta de saumon sur biscuits aux graines d'anis
4 Std. 45 Min
Galantine de poulet, sauce au yaourt et à l'aneth
3h 25min
Terrine de poisson
1h