Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les tuiles de parmesan
- 50 g de parmesan, coupé en gros morceaux
- 5 g de graines d'anis vert
Les miettes de jambon cru
- 200 g de jambon cru sec, coupé en morceaux
Le sorbet au melon
- 500 g de chair de melon, bien mûr et parfumé, préalablement congelé en cubes à plat
- 20 g de porto blanc
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 blanc d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 330 kJ / 78 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eclairs saumon-Passion
2h
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Verrine de ratatouille et gelée de tomate
2 Std. 35 Min
Verrines "toutes vertes"
30 min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 Std. 20 Min
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15min
Verrines estivales
12 godz.
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1 godz. 45 min
Verrine saumon-endive
10min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4 godz. 30 min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min
Verrine aux trois poivrons
55min