
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les tuiles de parmesan
- 50 g de parmesan coupé en gros morceaux
- 5 g de graines d'anis vert
Les miettes de jambon cru
- 200 g de jambon cru sec, coupé en morceaux
Le sorbet au melon
- 500 g de chair de melon bien mûr et parfumé, préalablement congelé en cubes à plat
- 20 g de porto blanc
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 1 blanc d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 78 kcal / 330 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines "toutes vertes"
30min
Verrines printanières
25min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min
Verrine aux trois poivrons
55min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1hod. 45min
Verrines estivales
12hod.
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1hod. 20min
Verrine de ratatouille et gelée de tomate
2hod. 35min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Verrine saumon-endive
10min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1hod. 35min