Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de crevettes crues, décortiquées, de belle taille (garder les têtes)
- 300 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 2 clous de girofle
- 4 baies de genièvre
- 400 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 500 g de choucroute crue
- 150 g de filet de colin, coupé en quatre
- 150 g de filet de saumon frais, paré et désarêté, coupé en quatre
- 150 g de dos de cabillaud, coupé en quatre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de filet de haddock, coupé en quatre
- 300 g de crevettes crues, décortiquées, de belle taille
- 1 c. à soupe de purée d'amande
- 3 branches d'aneth frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1655 kJ / 393 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cassolettes de saint-jacques
30 min
Choucroute de la mer
35min
Lotte à la provençale
50min
Fondue de lotte au curcuma
35min
Matelote de poisson au Riesling
13 Std.
Maquereaux à la moutarde
30 min
Blanquette de cabillaud
55min
Lotte vapeur façon tajine
1h 45min
Osso-buco de lotte
45 min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 godz. 15 min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min