Zařízení & příslušenství
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
1 citrón kůra a šťáva
-
30 gramů sýru Gruyére, na kostky (3x3 cm)30 gramů sýru parmazánu na kostky (3x3 cm)
-
1200 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, zeleninové1 kostka zeleninového bujónu
-
2 čajové lžičky soli
-
200 gramů velkých čerstvých krevet tygřích
-
300 gramů cukety nakrájené na kolečka 0,5 cm
-
2 stroužky česneku
-
200 gramů vaječných těstovin, typu tagliatelle
-
200 gramů sójové smetany200 gramů crème fraîche
-
1 čajová lžička jarní cibulky nakrájené
-
1 čajová lžička čerstvého kopru nakrájeného
-
1 - 2 špetky pepře, černého, mletého nakrájeného
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
21.8 g
Kalorie
1875 kJ /
447 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
41.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Těstoviny
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Farfalle v italských barvách
30min.
Špagety s chřestovou omáčkou
55min.
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1hod.
Hráškové pesto se špenátem
15min.
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55min.
Rizoto s chřestem a mangoldem
45min.
Cuketové rizoto s krevetami
1hod. 15min.
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40min.
Tagliatelle s restovanými hříbky
1hod.
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1hod.
Rizoto s houbami a špenátem
55min.
Pad thai
45min.