Zařízení & příslušenství
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
Příprava 15min.
Celkový 40min.
3 porce
Suroviny
-
2 - 3 stonky různých čerstvých bylinek (např. oregano, majoránka, petrřelka), otrhané lístky
-
40 - 60 gramů parmazánu na kousky (viz Varianty)
-
150 gramů červené papriky na kousky
-
90 gramů cibule napůl
-
1 - 2 stroužky česneku napůl
-
10 - 20 gramů oleje
-
1 čajová lžička kmínu, mletého
-
2 čajové lžičky sušené saturejky
-
1 čajová lžička soli
-
25 gramů rajčatového protlaku
-
300 gramů drcených rajčat, konzervovaných
-
700 gramů vody
-
85 gramů červené čočky
-
10 gramů jablečného octa
-
300 gramů těstovin penne (doba vaření 11 minut)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
28 g
Kalorie
2647 kJ /
632 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
13 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
95 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Těstoviny z jednoho hrnce...
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pikantní rýže s cizrnou a červenou paprikou
1hod.
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1hod. 20min.
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1hod.
Zelenina s kokosovým mlékem a kari s rýží
1hod.
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50min.
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35min.
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35min.
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35min.
Gnocchi trikolóra
25min.
Rychlá rajčatová omáčka
5min.
Lilkové ragú s cizrnou
45min.
Musaka z červené čočky
2hod. 20min.