Kompatibilní verze
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vegan 'Parmesan'
- 100 g blanched almonds
- 100 g cashew nuts
- 1 Tbsp savoury yeast flakes (vegetarian)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp garlic powder
Spaghetti
- 1200 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 350 g dried wholewheat spaghetti
- 20 g fresh basil
- 2 garlic cloves
- 320 g ripe avocados, cut in pieces
- 2 limes, juice only (30 g)
- 30 g olive oil
- 150 g yellow cherry tomatoes, quartered
- 100 g tinned sweetcorn, drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2184 kJ / 522 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Thai Curry Noodles
25min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Vegetable Stroganoff
30min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Chickpea Pancakes
20min