Kompatibilní verze
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vegan 'Parmesan'
- 100 g blanched almonds
- 100 g cashew nuts
- 1 Tbsp savoury yeast flakes (vegetarian)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp garlic powder
Spaghetti
- 1200 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 350 g dried wholewheat spaghetti
- 20 g fresh basil
- 2 garlic cloves
- 320 g ripe avocados, cut in pieces
- 2 limes, juice only (30 g)
- 30 g olive oil
- 150 g yellow cherry tomatoes, quartered
- 100 g tinned sweetcorn, drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2184 kJ / 522 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Vegetable Stroganoff
30 min
Steamed Tofu
30 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Seitan Chilli
25 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min