Zařízení & příslušenství
Portuguese Leeks
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 portions
Suroviny
-
tofu crumbled300 g
-
fresh parsley leaves only10 g
-
garlic powder1 tsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
water800 g
-
onions thinly sliced400 g
-
leeks thinly sliced650 g
-
olive oil80 g
-
fine sea salt1 tsp
-
saffron2 pinches
-
ready salted potato sticks350 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
13 g
Kalorie
2192 kJ /
524 kcal
Tuk
40 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Modern Vegetarian
60 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mushroom Stroganoff
30min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40min
Vegetable Stroganoff
30min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Watercress and Oat Soup
35min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min