Zařízení & příslušenství
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)150 g
-
water400 g
-
red onions quartered150 g
-
dried bay leaf1
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh green beans cut in pieces200 g
-
cauliflower florets small200 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
sherry vinegar10 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
za'atar1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
5.17 g
Kalorie
653 kJ /
156 kcal
Tuk
10.42 g
Vláknina
5.19 g
Sacharidy
10.23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Meat-free
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min.
Veggie 'Burritos'
20min.
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min.
Supreme Plant Poke Bowl
1hod. 10min.
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1hod. 35min.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1hod.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min.
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min.
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1hod. 15min.