Kompatibilní verze
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)
- 400 g water
- 150 g red onions, quartered
- 1 dried bay leaf
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g fresh green beans, cut in pieces
- 200 g cauliflower florets, small
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 10 g sherry vinegar
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp za'atar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 653 kJ / 156 kcal
- Protein
- 5.17 g
- Sacharidy
- 10.23 g
- Tuk
- 10.42 g
- Vláknina
- 5.19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Chickpea Pancakes
20 min