Kompatibilní verze
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)
- 400 g water
- 150 g red onions, quartered
- 1 dried bay leaf
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g fresh green beans, cut in pieces
- 200 g cauliflower florets, small
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 10 g sherry vinegar
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp za'atar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 653 kJ / 156 kcal
- Protein
- 5.17 g
- Sacharidy
- 10.23 g
- Tuk
- 10.42 g
- Vláknina
- 5.19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Quinoa Broth
35min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min