Kompatibilní verze
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)
- 400 g water
- 150 g red onions, quartered
- 1 dried bay leaf
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g fresh green beans, cut in pieces
- 200 g cauliflower florets, small
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 10 g sherry vinegar
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp za'atar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 653 kJ / 156 kcal
- Protein
- 5.17 g
- Sacharidy
- 10.23 g
- Tuk
- 10.42 g
- Vláknina
- 5.19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Kale Pesto Pasta Salad
50min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min