Zařízení & příslušenství
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)150 g
-
water400 g
-
red onions quartered150 g
-
dried bay leaf1
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh green beans cut in pieces200 g
-
cauliflower florets small200 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
sherry vinegar10 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
za'atar1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
5.17 g
Kalorie
653 kJ /
156 kcal
Tuk
10.42 g
Vláknina
5.19 g
Sacharidy
10.23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Meat-free
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Creamy White Beans and Leeks
20min.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min.
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1hod.
Garlic and White Bean Stew
50min.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min.
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min.
Pearl Barley and White Bean Stew
1hod.
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1hod. 15min.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1hod.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min.