Zařízení & příslušenství
Veggie 'Burritos'
Příprava 10min.
Celkový 20min.
6 portions
Suroviny
-
cooked chickpeas (drained weight)240 g
-
olive oil30 g
-
garlic clove1
-
lemon juice2 Tbsp
-
tahini1 ½ Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
boiling water
-
water
-
ice cubes
-
iceberg lettuce leaves, large6
-
carrots peeled, cut in pieces (4 cm)135 g
-
red peppers deseeded, cut in pieces (5 cm)150 g
-
coriander leaf12 sprigs
-
cress6 Tbsp
-
chia seeds6 tsp
-
pineapple (volitelně) cubed (1 cm)60 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
5.3 g
Kalorie
686 kJ /
165 kcal
Tuk
10 g
Sacharidy
10.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Super Salads
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Olive and Mozzarella Farfalle
30 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 5 Min
Chickpea Gratin
1 Std.
Vegetable Stroganoff
30 Min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 Min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Kale Pesto Pasta Salad
50 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min