Zařízení & příslušenství
Veggie 'Burritos'
Příprava 10min.
Celkový 20min.
6 portions
Suroviny
-
cooked chickpeas (drained weight)240 g
-
olive oil30 g
-
garlic clove1
-
lemon juice2 Tbsp
-
tahini1 ½ Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
boiling water
-
water
-
ice cubes
-
iceberg lettuce leaves, large6
-
carrots peeled, cut in pieces (4 cm)135 g
-
red peppers deseeded, cut in pieces (5 cm)150 g
-
coriander leaf12 sprigs
-
cress6 Tbsp
-
chia seeds6 tsp
-
pineapple (volitelně) cubed (1 cm)60 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
5.3 g
Kalorie
686 kJ /
165 kcal
Tuk
10 g
Sacharidy
10.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Super Salads
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min.
Bolivian Rice Pilaf
45min.
Supreme Plant Poke Bowl
1hod. 10min.
Chickpea Pancakes
20min.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min.
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25min.
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13hod. 25min.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1hod.
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min.
Sweet Potato Curry
30min.