Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
4
carciofi grossi, puliti e a spicchi (vedere consiglio)
nebo 450 g di carciofi surgelati - 80 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di pancetta tesa di maiale a cubetti (2 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 800 g di carne di coniglio in pezzi, ammollato in acqua aceto, sale e succo di limone per 30 minuti
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 44.5 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Carciofi alla maremmana
40 min
Carciofi trifolati
30 min
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Coniglio ai funghi
1h 10 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Coniglio alla mediterranea
50 min
Coniglio stufato
1h 10 min
Coniglio all'appetitosa
1h 10 min
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min