Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
4
carciofi grossi, puliti e a spicchi (vedere consiglio)
nebo 450 g di carciofi surgelati - 80 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di pancetta tesa di maiale a cubetti (2 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 800 g di carne di coniglio in pezzi, ammollato in acqua aceto, sale e succo di limone per 30 minuti
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 44.5 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coniglio in umido
1j 25 menit
Calamari in umido
55 Min
Seppie con i piselli
40 min
Faraona ai funghi porcini
1h 10 min
Coniglio alla siciliana
1j 20 menit
Coniglio ai funghi
1h 10 min
Coniglio alla mediterranea
50 menit
Coniglio stufato
1h 10 min
Coniglio all'appetitosa
1h 10 min
Stoccafisso con i porri
50 menit
Coniglio in porchetta
1j 20 menit
Coniglio alla ligure
3h 20 min