
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
4
carciofi grossi, puliti e a spicchi (vedere consiglio)
nebo 450 g di carciofi surgelati - 80 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di pancetta tesa di maiale a cubetti (2 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
- 800 g di carne di coniglio in pezzi ammollato in acqua aceto, sale e succo di limone per 30 minuti
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 469 kcal / 1962 kJ
- Protein
- 44.5 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coniglio alla mediterranea
50min
Carciofi trifolati
30min
Coniglio stufato
1h 10min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Coniglio in umido
1h 25min
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Coniglio alla ligure
3h 20min
Carciofi alla romana
50min
Coniglio alla siciliana
1h 20min