Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
4
carciofi grossi, puliti e a spicchi (vedere consiglio)
nebo 450 g di carciofi surgelati - 80 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di pancetta tesa di maiale a cubetti (2 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 800 g di carne di coniglio in pezzi, ammollato in acqua aceto, sale e succo di limone per 30 minuti
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 44.5 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coniglio in umido
1sa 25 dk
Coniglio con patate e peperoni
1h
Coniglio stufato
1sa 10 dk
Coniglio ai funghi
1sa 10 dk
Coniglio alla mediterranea
50min
Coniglio all'appetitosa
1sa 10 dk
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Seppie in zimino
40min
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min