Kompatibilní verze
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
Condimento
- 80 g di cipolla rossa a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di radicchio rosso a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di speck a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Sacharidy
- 41.8 g
- Tuk
- 30.1 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2 godz. 40 min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1u.
Gnocchi bicolore
2h
Taroz
1u.
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min
Gnocchi con la "fioreta"
30 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Tubettini alla maiorese
55min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Spatzle alla barbabietola
30 min