Kompatibilní verze
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 lime, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- 10 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate
- 10 foglie di menta fresca
- 100 g di succo di melagrana fresco (vedere consigli)
- 150 g di panna acida (crème fraîche) (30% di grassi)
- 500 g di porri a pezzi
- 2 cucchiaini rasi di sale
- 6 pizzichi di pepe bianco macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 4 tranci di salmone fresco (200 g cad.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2732 kJ / 653 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 36.8 g
- Vláknina
- 7.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50 min.
Salmone al cartoccio
35 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45 min
Gamberi in insalata esotica
30 Min
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45 min
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Insalatona con asparagi al Varoma
45 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min