Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di polpa di zucca (vedere consigli)
- 300 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1 uovo
- 200 g di pangrattato
- olio per frittura q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1481.3 kJ / 354 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 55.8 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 846.5 mg
Alternativní recepty
Polpette spinaci e mozzarella
45 dk
Polpette di ceci e prosciutto con zucca fritta
25 min
Polpette di spinaci
35 dk
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35 dk
Burger di ceci e verdure
40 dk
Burger leggero di verdure
45 dk
Polpette di melanzane, zucchine e carote
30 Min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1sa
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1sa
Crocchette di zucca e taleggio
1h 15min
Torrette di patate ai broccoli
1sa
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40 dk