
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g bread torn in pieces
- 2 - 3 sprigs fresh thyme leaves only, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary needles only, to taste
- 100 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions quartered
- 30 g olive oil
- 2 - 3 garlic cloves to taste
- 3 - 4 fresh sage leaves to taste
- 1000 g mixed root vegetables (e.g. parsnips, swede, potato, beetroot), peeled, thinly sliced (2 mm, see tips)
- 300 g double cream
- 300 g milk
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 526 kcal / 2184 kJ
- Protein
- 12.5 g
- Tuk
- 38.7 g
- Sacharidy
- 28.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetable Stroganoff
30min
Veggie Wellington
2hod.
Creamy White Beans and Leeks
20min
Mushroom Stroganoff
30min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1hod.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Lentil Moussaka
2hod. 20min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1hod. 15min
Mushroom Parmentier
1hod. 10min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min