Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g bread, torn in pieces
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, needles only, to taste
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 3 - 4 fresh sage leaves, to taste
- 1000 g mixed root vegetables (e.g. parsnips, swede, potato, beetroot), peeled, thinly sliced (2 mm, see tips)
- 300 g double cream
- 300 g milk
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2184 kJ / 526 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Tuk
- 38.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45min
Courgette and Feta Risotto
30min
Colcannon
35min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Pea and Courgette Tarts
1h
Cauliflower Cheese Soup
30min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Vegetable Stroganoff
30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min