
Zařízení & příslušenství
Root Vegetable Gratin
Příprava 15min
Celkový 1hod.
6 portions
Suroviny
-
bread torn in pieces80 g
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
fresh rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
fresh sage leaves to taste3 - 4
-
mixed root vegetables (e.g. parsnips, swede, potato, beetroot), peeled, thinly sliced (2 mm, see tips)1000 g
-
double cream300 g
-
milk300 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
526 kcal /
2184 kJ
Protein
12.5 g
Tuk
38.7 g
Sacharidy
28.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

No Waste
10 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko