Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g bread, torn in pieces
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, needles only, to taste
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 3 - 4 fresh sage leaves, to taste
- 1000 g mixed root vegetables (e.g. parsnips, swede, potato, beetroot), peeled, thinly sliced (2 mm, see tips)
- 300 g double cream
- 300 g milk
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2184 kJ / 526 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Tuk
- 38.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boston Baked Beans
20 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 Std.
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1u. 20min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Colcannon
35 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1小时 10 分钟