Kompatibilní verze
Palometa, puerros y guisantes al vapor de sidra
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 10 g de zumo de limón
- 3 - 4 pellizcos de sal
- 500 g de sidra
- 6 puerros (solo la parte blanca) cortados por la mitad a lo largo
- 300 g de guisantes congelados
- 500 - 600 g de palometa sin piel, en tranchas y salpimentadas
- Nutriční hodnoty
- na 4 raciones
- Kalorie
- 6320 kJ / 1512 kcal
- Protein
- 133.9 g
- Sacharidy
- 36.4 g
- Tuk
- 91.8 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 32.8 g
- Sodík
- 2926.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza al vapor de almejas
30 Min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1h
Espárragos al vapor con salsa de alcaparras
40 Min
Dorada con guarnición de pimientos
2 Std. 45 Min
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45 Min
Congrio y patatas al vapor con tomate rústico
45 Min
Rodaballo con patatas panadera
40 Min
Lubina al vapor con salsa gribiche
40 Min
Rodaballo con arroz y pimientos del piquillo
45 Min
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes (HESTAN CUE)
50min
Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón
35 min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25 Min