Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- máslo (nesolené), na vymazání
- 40 gramů vlašských ořechů, oloupaných
- 70 gramů parmazánu, na kousky (2–3 cm)
- 200 gramů čerstvého špenátu, omytého a osušeného
- 900 gramů mléka
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka muškátového oříšku, nastrouhaného
- 60 gramů másla
- 250 gramů krupice (jakýkoliv druh pšenice)
- 2 žloutky
- 100 gramů sýru gorgonzoly, na kousky (1–2 cm), nebo sýra s modrou plísní
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1924 kJ / 459 kcal
- Protein
- 18.05 g
- Sacharidy
- 40.57 g
- Tuk
- 25.28 g
- Vláknina
- 2.12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papriky plněné quinoou s bylinkami
30 min
Čokoládovo-oříškový mug cake
20 min
Hrášková dobrota
7min
Cantuccini z kadeřavé kapusty
1 Std.
Rýžová zmrzlina s mandlovým likérem a jahodami
Žádné hodnocení
Earl Grey čajový koláč (bez cukru)
45 min
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Žádné hodnocení
Plněné půlky brambor zapečené se sýrem
1 Std.
Mexické fazole s krustou z polenty
1 Std.
Bramborovo-lososové karbanátky s brokolicí a avokádový salát
45 min
Batátové lívance s chilli salsou
40min
Chléb expres
45 min