Zařízení & příslušenství
Špenátové gnocchi alla Romana
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 25min.
6 porcí
Suroviny
-
máslo (nesolené) na vymazání
-
40 gramů vlašských ořechů oloupaných
-
70 gramů parmazánu na kousky (2–3 cm)
-
200 gramů čerstvého špenátu omytého a osušeného
-
900 gramů mléka
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka muškátového oříšku, nastrouhaného
-
60 gramů másla
-
250 gramů krupice (jakýkoliv druh pšenice)
-
2 žloutky
-
100 gramů sýru gorgonzoly na kousky (1–2 cm), nebo sýra s modrou plísní
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
18.05 g
Kalorie
1924 kJ /
459 kcal
Tuk
25.28 g
Vláknina
2.12 g
Sacharidy
40.57 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jemná treska s mascarpone
35min.
Treska s citrusovým máslem
50min.
Krém Karamel
3hod.
Čokoládový dort
40min.
Plněná zelenina
1hod. 20min.
Želatina
10min.
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1hod. 20min.
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1hod. 15min.
Rizoto s chřestem a mangoldem
45min.
Treska na thajský způsob
2hod. 40min.
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35min.
Ratatouille
40min.