Špenátové gnocchi alla Romana
TM6 TM5

Špenátové gnocchi alla Romana

2.8 ( 4 hodnocení )

Suroviny

  • máslo (nesolené) na vymazání
  • 40 gramů vlašských ořechů oloupaných
  • 70 gramů parmazánu na kousky (2–3 cm)
  • 200 gramů čerstvého špenátu omytého a osušeného
  • 900 gramů mléka
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 špetka muškátového oříšku, nastrouhaného
  • 60 gramů másla
  • 250 gramů krupice (jakýkoliv druh pšenice)
  • 2 žloutky
  • 100 gramů sýru gorgonzoly na kousky (1–2 cm), nebo sýra s modrou plísní

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
459 kcal / 1924 kJ
Protein
18.05 g
Tuk
25.28 g
Sacharidy
40.57 g
Vláknina
2.12 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty