Špenátové gnocchi alla Romana

Špenátové gnocchi alla Romana

2.8 4 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 25min.
6 porcí

Suroviny

  • máslo (nesolené) na vymazání
  • 40 gramů vlašských ořechů oloupaných
  • 70 gramů parmazánu na kousky (2–3 cm)
  • 200 gramů čerstvého špenátu omytého a osušeného
  • 900 gramů mléka
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 špetka muškátového oříšku, nastrouhaného
  • 60 gramů másla
  • 250 gramů krupice (jakýkoliv druh pšenice)
  • 2 žloutky
  • 100 gramů sýru gorgonzoly na kousky (1–2 cm), nebo sýra s modrou plísní

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 18.05 g
Kalorie 1924 kJ / 459 kcal
Tuk 25.28 g
Vláknina 2.12 g
Sacharidy 40.57 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...