Zařízení & příslušenství
Špenátové gnocchi alla Romana
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 25min.
6 porcí
Suroviny
-
máslo (nesolené) na vymazání
-
40 gramů vlašských ořechů oloupaných
-
70 gramů parmazánu na kousky (2–3 cm)
-
200 gramů čerstvého špenátu omytého a osušeného
-
900 gramů mléka
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka muškátového oříšku, nastrouhaného
-
60 gramů másla
-
250 gramů krupice (jakýkoliv druh pšenice)
-
2 žloutky
-
100 gramů sýru gorgonzoly na kousky (1–2 cm), nebo sýra s modrou plísní
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
18.05 g
Kalorie
1924 kJ /
459 kcal
Tuk
25.28 g
Vláknina
2.12 g
Sacharidy
40.57 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pisco sour (citrónový koktejl)
10min.
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40min.
Hovězí svíčková ve slaninovém kabátku
50min.
Nanuk v sušence
6hod. 40min.
Grilované kačenky, vejce, omáčka z medvědího česneku, nové brambory
Žádné hodnocení
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Žádné hodnocení
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2hod. 35min.
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
4hod. 10min.
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Žádné hodnocení
Krevetové lupínky
45min.
Zabaione
15min.
Kašmírská rýže
30min.