Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- máslo (nesolené), na vymazání
- 40 gramů vlašských ořechů, oloupaných
- 70 gramů parmazánu, na kousky (2–3 cm)
- 200 gramů čerstvého špenátu, omytého a osušeného
- 900 gramů mléka
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka muškátového oříšku, nastrouhaného
- 60 gramů másla
- 250 gramů krupice (jakýkoliv druh pšenice)
- 2 žloutky
- 100 gramů sýru gorgonzoly, na kousky (1–2 cm), nebo sýra s modrou plísní
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1924 kJ / 459 kcal
- Protein
- 18.05 g
- Sacharidy
- 40.57 g
- Tuk
- 25.28 g
- Vláknina
- 2.12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne s pestem, bramborami a fazolkami
2 Std.
Carpaccio z červené řepy
Keine Bewertungen
Avokádovo-bazalkový dip
20 min
Dvoubarevný moučník s ovocem
3 Std. 40 Min
Okurkovo-šunkové palačinky
1 godz. 10 min
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20 min
Pizza rohlíčky od copaté Aničky
40 min
Avokádová polévka s krevetami
20 min
Meruňkovo-jogurtový dip s kari
5 min
Farfalle v italských barvách
30 min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40 min
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45 min