Zařízení & příslušenství
Zapečené jáhly s kuřecím masem a mrkví
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů parmazánu na kousky (3 cm)
-
1000 gramů vody
-
200 gramů jáhel
-
400 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí na 2–3cm kostky
-
400 gramů mrkve na kolečka (1–2 cm)
-
100 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
100 gramů mléka
-
2 vejce
-
2 ½ čajové lžičky soli
-
½ - 1 čajová lžička kari
-
¼ - ½ čajové lžičky mletého chilli (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1216.5 mg
Protein
28.3 g
Kalorie
1483.5 kJ /
354.3 kcal
Tuk
14.3 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
7.5 g
Sacharidy
31.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zapékáme!
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1hod. 20min.
Rizoto s kari a mrkví
30min.
Gratinované pohankovo-pšeničné palačinky se špenátem, slaninou a ricottou
1hod. 45min.
Mrkvové palačinky s rajčatovou omáčkou
1hod.
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40min.
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1hod. 40min.
Cizrnové kuličky s dýní
25min.
Bramborové placičky s červenou řepou a jogurtovým dipem
1hod.
Čočkovo-dýňový guláš
1hod.
Červená smetanová čočka
15min.
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15min.
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min.