Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů parmazánu, na kousky (3 cm)
- 1000 gramů vody
- 200 gramů jáhel
- 400 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí, na 2–3cm kostky
- 400 gramů mrkve, na kolečka (1–2 cm)
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 100 gramů mléka
- 2 vejce
- 2 ½ čajové lžičky soli
- ½ - 1 čajová lžička kari
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého chilli (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1483.5 kJ / 354.3 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 1216.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40min
Červená smetanová čočka
15min
Mrkvové karbanátky se sezamem
50min
Špenátové lívance s přelivem z gorgonzoly
1h
Dýňové karbanátky se špaldou
1 Std. 40 Min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1h
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1h
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1h 20min
Polenta se špenátem a sýrem
1h
Čočkovo-dýňový guláš
1h
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1h
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min