Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů parmazánu, na kousky (3 cm)
- 1000 gramů vody
- 200 gramů jáhel
- 400 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí, na 2–3cm kostky
- 400 gramů mrkve, na kolečka (1–2 cm)
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 100 gramů mléka
- 2 vejce
- 2 ½ čajové lžičky soli
- ½ - 1 čajová lžička kari
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého chilli (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1483.5 kJ / 354.3 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 1216.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 min
Červená smetanová čočka
15 Min
Citrónovo-čočková omáčka k těstovinám
30 Min
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1h 20 min
Veganský zeleninový koláč s cizrnovou moukou
1h 5 min
Čekanka s mletým masem, rýží a rajčatovou omáčkou
1h
Květáková pizza
30 Min
Polentový koláč s meruňkami (bez cukru)
55 Min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45 min
Veganské brownies s batáty
1h
Čočkové curry s kuřetem
8 godz. 35 min
Dýňovo-čočková polévka
45 min