Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů parmazánu, na kousky (3 cm)
- 1000 gramů vody
- 200 gramů jáhel
- 400 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí, na 2–3cm kostky
- 400 gramů mrkve, na kolečka (1–2 cm)
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 100 gramů mléka
- 2 vejce
- 2 ½ čajové lžičky soli
- ½ - 1 čajová lžička kari
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého chilli (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1483.5 kJ / 354.3 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 1216.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25min
Zapečené brambory s lososem a koprem
1h
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1h
Houbové quinotto
30min
Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou
1h 15min
Jáhlovo-maková kaše
20min
Kakaové muffiny z červených fazolí
35min
Musaka z červené čočky
2 Std. 20 Min
Jáhlová polévka se zeleninou
35min
Vařené jáhly
45 Min
Čočkovo-dýňový guláš
1h
Lilkové ragú s cizrnou
45 Min