Zařízení & příslušenství
Zapečené jáhly s kuřecím masem a mrkví
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů parmazánu na kousky (3 cm)
-
1000 gramů vody
-
200 gramů jáhel
-
400 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí na 2–3cm kostky
-
400 gramů mrkve na kolečka (1–2 cm)
-
100 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
100 gramů mléka
-
2 vejce
-
2 ½ čajové lžičky soli
-
½ - 1 čajová lžička kari
-
¼ - ½ čajové lžičky mletého chilli (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1216.5 mg
Protein
28.3 g
Kalorie
1483.5 kJ /
354.3 kcal
Tuk
14.3 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
7.5 g
Sacharidy
31.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zapékáme!
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rýžová kaše s jablky a tvarohem
25min.
Mrkvové palačinky s rajčatovou omáčkou
1hod.
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1hod. 35min.
Jáhlovo-maková kaše
20min.
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20min.
Jáhlové kuličky z tělocvikářovy bedničky
55min.
Polenta se špenátem a sýrem
1hod.
Jáhlová polévka se zeleninou
35min.
Kořeněná kukuřično-meruňková kaše
15min.
Quinoová kaše s kokosem a praženými mandlemi
30min.
Quiche s kysaným zelím
1hod. 30min.
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15min.