Zařízení & příslušenství
Polentové hranolky s rozmarýnem a tymiánem
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
2 porce
Suroviny
-
2 čajové lžičky olivového oleje plus na vymazání
-
1 snítka čerstvý rozmarýn pouze lístky
-
1 snítka čerstvého nasekaného tymiánu
-
480 gramů vody
-
2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
100 gramů kukuřičné mouky
-
1 špetka mletého černého pepře podle chuti
-
2 špetky soli plus podle chuti
-
20 gramů másla na smažení
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
5 g
Kalorie
1318 kJ /
314 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ty a já
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Americké palačinky (Pancakes)
40min.
Zeleninové chipsy pečené v troubě
Žádné hodnocení
Vejce obarvená na světle modro
55min.
Falafel v pita chlebu (r’gaif) s omáčkou tahini
1hod. 25min.
Perlové rýžovo-masové kuličky
2hod.
Veganská zakysaná smetana
10hod. 15min.
Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
1hod. 50min.
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5hod. 30min.
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50min.
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20min.
Fazolový burger (veganský)
1hod. 20min.
Chilli con soya
45min.