Zařízení & příslušenství
Polentové hranolky s rozmarýnem a tymiánem
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
2 porce
Suroviny
-
2 čajové lžičky olivového oleje plus na vymazání
-
1 snítka čerstvý rozmarýn pouze lístky
-
1 snítka čerstvého nasekaného tymiánu
-
480 gramů vody
-
2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
100 gramů kukuřičné mouky
-
1 špetka mletého černého pepře podle chuti
-
2 špetky soli plus podle chuti
-
20 gramů másla na smažení
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
5 g
Kalorie
1318 kJ /
314 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ty a já
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pohankový závin s kysaným zelím a dýní (bez lepku)
1hod. 10min.
Paprikovo-cuketový quiche
1hod.
Chléb z rýžové mouky (bez lepku)
1hod. 15min.
Avokádovo-čočkové karbanátky s dipem ze zakysané smetany
1hod. 10min.
Ječná mouka
5min.
Pohanková mouka
5min.
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2hod. 30min.
Fermentovaná ovesná kaše
8hod. 10min.
Kašmírská rýže
30min.
Makové knedlíčky s jablečným pyré (bez lepku)
45min.
Dýňové noky (bez lepku)
50min.
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
10hod. 50min.