Zařízení & příslušenství
Dýňovo-zázvorová polévka
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
15 gramů oleje
-
15 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na kousky
-
395 gramů máslové dýně oloupané, na kousky
-
100 gramů moučných brambor na kousky
-
60 gramů kešu ořechů
-
½ čajové lžičky soli
-
2 špetky mletého bílého pepře
-
700 - 750 gramů vody podle požadované konzistence
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
5 g
Kalorie
697 kJ /
166 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
12 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Špagety s chřestovou omáčkou (TM7)
55min.
Novoroční bigos
55min.
Avokádovo-okurkový salát Green Goddess
20min.
Hovězí stew na pivu s knedlíky s čedarem a petrželí
1hod. 55min.
Mangovo-jogurtové nanuky
12hod.
Hrášková pomazánka s pecorinem
10min.
Jablečné muffiny bez lepku
40min.
Krémový dip z fety
Žádné hodnocení
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30min.
Čokoládový dort s oříškovým krémem (bez lepku)
1hod. 10min.
Krémová pasta risottata s dýní, scamorzou a pecorinem
45min.
Špagety Carbonara (TM7)
35min.