Zařízení & příslušenství
Dýňovo-zázvorová polévka
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
15 gramů oleje
-
15 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na kousky
-
395 gramů máslové dýně oloupané, na kousky
-
100 gramů moučných brambor na kousky
-
60 gramů kešu ořechů
-
½ čajové lžičky soli
-
2 špetky mletého bílého pepře
-
700 - 750 gramů vody podle požadované konzistence
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
5 g
Kalorie
697 kJ /
166 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Risottata mafaldine s krémovou houbovo-rajčatovou omáčkou
30min.
Limetkovo-citrónová limonáda
5min.
Spirulinová rýže s černými fazolemi a špenátem
Žádné hodnocení
Chlebové tyčinky opečené na klacku na ohni
Žádné hodnocení
Veganská aquafaba Pavlova
Žádné hodnocení
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek (TM6)
15min.
Kokosová panna cotta s karamelizovaným pomerančem
3hod.
Pikantní lilek s cizrnou a kuřecím masem
30min.
Veganské lilkové massaman kari
50min.
Zázvorovo-kurkumový shot na posílení imunity
10min.
Veganská polévka z hlívy ústřičné
40min.
Pošírovaná vejce v Multifunkční silikonové formě Nester TM7
15min.