Zařízení & příslušenství
Terina z rajčat
Příprava 20min.
Celkový 25hod. 20min.
8 porcí
Suroviny
-
1000 gramů rajčat
-
130 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
40 gramů olivového oleje
-
10 gramů jablečného octa
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka čerstvě mletého černého pepře
-
½ kostky zeleninového bujónu
-
100 gramů vody
-
1 čajová lžička oregana, čerstvého
-
8 plátků želatiny v prášku
-
mozzarella na ozdobu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
2.63 g
Kalorie
359 kJ /
85 kcal
Tuk
5.45 g
Vláknina
2.16 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Dýňové půlměsíčky s tomatovým dipem
1hod.
Mandlové pyré
2hod. 15min.
Créme brulée
1hod. 50min.
Hříbkové máslo
4hod.
Červená thajská kari pasta
15min.
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2hod. 20min.
Mandlové cihličky s olivami
Žádné hodnocení
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1hod. 35min.
Mátová zmrzlina s čokoládou
10hod. 25min.
Krevetové lupínky
45min.
Krém z pečeného česneku
1hod. 5min.
Zabaione
15min.