Zařízení & příslušenství
Terina z rajčat
Příprava 20min.
Celkový 25hod. 20min.
8 porcí
Suroviny
-
1000 gramů rajčat
-
130 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
40 gramů olivového oleje
-
10 gramů jablečného octa
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka čerstvě mletého černého pepře
-
½ kostky zeleninového bujónu
-
100 gramů vody
-
1 čajová lžička oregana, čerstvého
-
8 plátků želatiny v prášku
-
mozzarella na ozdobu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
2.63 g
Kalorie
359 kJ /
85 kcal
Tuk
5.45 g
Vláknina
2.16 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mandlové pyré
2 Std. 15 Min
Mini koláčky se sušenými rajčaty
50 Min
Sicilské purpetti fúze
1 Std.
Crème brûlée s vaječným likérem
1 Std. 15 Min
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
4 Std. 10 Min
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Keine Bewertungen
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10 Min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Keine Bewertungen
Vepřová terina se sušeným ovocem
Keine Bewertungen
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Keine Bewertungen
Zabaione
15 Min
Aïoli
5 Min