Zařízení & příslušenství
Olivová tapenáda
Příprava 5min.
Celkový 5min.
220 gramů
Suroviny
-
140 gramů černých oliv, bez pecek nejlépe kalamata
-
10 gramů kaparů, nakládaných
-
3 ančovičky, naložené v oleji (cca 10-15 gramů)
-
2 stroužky česneku
-
1 špetka chilli, drceného, sušeného
-
20 gramů čerstvé bazalky lístky
-
20 gramů čerstvé petržele
-
6 polévkových lžic olivového oleje (cca 60 gramů)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 220 gramů
Protein
9.3 g
Kalorie
4452 kJ /
1063 kcal
Tuk
110.7 g
Vláknina
0.09 g
Sacharidy
14.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jahodová granola s mátou
Žádné hodnocení
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2hod. 30min.
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
4hod. 10min.
Quinoa tabouleh
12hod. 40min.
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1hod.
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30min.
Flammkuchen se lněným semínkem, lososem a žampióny (bez lepku)
40min.
Pomerančový dresink s kari
5min.
Caponata
30min.
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min.
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min.
Středomořský bramborový salát
1hod. 10min.