Zařízení & příslušenství
Olivová tapenáda
Příprava 5min.
Celkový 5min.
220 gramů
Suroviny
-
140 gramů černých oliv, bez pecek nejlépe kalamata
-
10 gramů kaparů, nakládaných
-
3 ančovičky, naložené v oleji (cca 10-15 gramů)
-
2 stroužky česneku
-
1 špetka chilli, drceného, sušeného
-
20 gramů čerstvé bazalky lístky
-
20 gramů čerstvé petržele
-
6 polévkových lžic olivového oleje (cca 60 gramů)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 220 gramů
Protein
9.3 g
Kalorie
4452 kJ /
1063 kcal
Tuk
110.7 g
Vláknina
0.09 g
Sacharidy
14.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Auvergneský sýrový quiche
1 Std. 20 Min
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48 Std.
Parmazánové krekry z mandlové dužiny
1 Std. 20 Min
Dýňový salát s rukolou a kuličkami labneh
13 Std. 30 Min
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10 Min
Čokoládový sorbet se sladkým mátovým pestem
4 Std. 20 Min
Terina z rajčat
25 Std. 20 Min
Bazalkové pesto
10 Min
Rukolové pesto
5 Min
Toskánské crostini
30 Min
Hummus s pečenou paprikou
5 Min
Pomazánka z pečených paprik
45 Min