
Zařízení & příslušenství
Olivová tapenáda
Příprava 5min
Celkový 5min
220 gramů
Suroviny
-
černých oliv, bez pecek nejlépe kalamata140 gramů
-
kaparů, nakládaných10 gramů
-
ančovičky, naložené v oleji (cca 10-15 gramů)3
-
stroužky česneku2
-
chilli, drceného, sušeného1 špetka
-
čerstvé bazalky lístky20 gramů
-
čerstvé petržele20 gramů
-
olivového oleje (cca 60 gramů)6 polévkových lžic
Nutriční hodnoty na 220 gramů
Kalorie
1063 kcal /
4452 kJ
Protein
9.3 g
Tuk
110.7 g
Sacharidy
14.4 g
Vláknina
0.09 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Polévka Tom Yum
15min
Granola s kokosem a brusinkami
50min
Salát s cuketou a chřestem
35min
Letní veganské rolky
35min
Směs koření nasi goreng
Žádné hodnocení
Müsli bagel s mandlovým máslem přijde k chuti časem
2hod. 30min
Ančovičkové máslo
4hod. 20min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min
Bazalkové pesto
10min
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40min
Cuketové rizoto s krevetami
1hod. 15min
Brazilské sýrové koule
1hod.