
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 gramů černých oliv, bez pecek nejlépe kalamata
- 10 gramů kaparů, nakládaných
- 3 ančovičky, naložené v oleji (cca 10-15 gramů)
- 2 stroužky česneku
- 1 špetka chilli, drceného, sušeného
- 20 gramů čerstvé bazalky lístky
- 20 gramů čerstvé petržele
- 6 polévkových lžic olivového oleje (cca 60 gramů)
- Nutriční hodnoty
- na 220 gramů
- Kalorie
- 1063 kcal / 4452 kJ
- Protein
- 9.3 g
- Tuk
- 110.7 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Vláknina
- 0.09 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chřestovo - mrkvové kari
35min
Středomořské máslo
5hod. 20min
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1hod. 10min
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10min
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1hod. 15min
Červené pesto
5min
Lososové muffiny s koprem
45min
Hummus s pečenou paprikou
5min
Slaný koláč Quiche Lorraine
50min
Slaný koláč s uzeným lososem a špenátem
2hod. 30min
Caponata
30min
Italské bylinkové máslo
5min