Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 gramů černých oliv, bez pecek, nejlépe kalamata
- 10 gramů kaparů, nakládaných
- 3 ančovičky, naložené v oleji (cca 10-15 gramů)
- 2 stroužky česneku
- 1 špetka chilli, drceného, sušeného
- 20 gramů čerstvé bazalky, lístky
- 20 gramů čerstvé petržele
- 6 polévkových lžic olivového oleje (cca 60 gramů)
- Nutriční hodnoty
- na 220 gramů
- Kalorie
- 4452 kJ / 1063 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Tuk
- 110.7 g
- Vláknina
- 0.09 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hummus s pečenou paprikou
5min
Toskánské crostini
30min
Auvergneský sýrový quiche
1h 20min
Jahodová granola s mátou
Žádné hodnocení
Citrónové máslo s petrželí
50min
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2h 30min
Knedlíčky dim sum 'shao mai'
2h
Červené pesto
5min
Caponata
30min
Pomazánka z pečených paprik
45min
Ratatouille
40min
Bazalkové pesto
10min