Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 gramů černých oliv, bez pecek, nejlépe kalamata
- 10 gramů kaparů, nakládaných
- 3 ančovičky, naložené v oleji (cca 10-15 gramů)
- 2 stroužky česneku
- 1 špetka chilli, drceného, sušeného
- 20 gramů čerstvé bazalky, lístky
- 20 gramů čerstvé petržele
- 6 polévkových lžic olivového oleje (cca 60 gramů)
- Nutriční hodnoty
- na 220 gramů
- Kalorie
- 4452 kJ / 1063 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Tuk
- 110.7 g
- Vláknina
- 0.09 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Toskánské crostini
30 Min
Pistáciové pesto se sušenou šunkou
20 min
Focaccia s cherry rajčátky a pestem
1 Std. 50 Min
Středomořský zeleninový pekáč
50 Min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25 Min
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1 Std. 15 Min
Hummus s pečenou paprikou
5 Min
Sezamové pesto
10 Min
Ovocno-oříšková müsli tyčinka
35 Min
Pikantní lilkové chutney
35 Min
Zázvorovo-medové dortíky s plátkem mandarinky
1 Std.
Focaccia s cibulí
2 Std. 20 Min