Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 gramů černých oliv, bez pecek, nejlépe kalamata
- 10 gramů kaparů, nakládaných
- 3 ančovičky, naložené v oleji (cca 10-15 gramů)
- 2 stroužky česneku
- 1 špetka chilli, drceného, sušeného
- 20 gramů čerstvé bazalky, lístky
- 20 gramů čerstvé petržele
- 6 polévkových lžic olivového oleje (cca 60 gramů)
- Nutriční hodnoty
- na 220 gramů
- Kalorie
- 4452 kJ / 1063 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Tuk
- 110.7 g
- Vláknina
- 0.09 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomazánka z pečených paprik
45 min
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min
Hovězí kofty s fetou
1h 20min
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50min
Ančovičkové máslo
4h 20min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 min
Olivová pasta a černý olivový olej z Aragonie
20 min
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1h 15min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 min
Červené pesto
5 Min
Italské bylinkové máslo
5 Min
Středomořský zeleninový pekáč
50min