Pikantní lilek s cizrnou a kuřecím masem
TM6

Pikantní lilek s cizrnou a kuřecím masem

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 200 gramů lilku na kostky (1,5 cm)
  • 1 polévková lžíce sušeného oregana
  • 100 gramů cibule napůl
    nebo 100 gramů pórku na kousky
  • 2 stroužky česneku
  • 10 gramů čerstvého zázvoru na plátky (2 mm)
  • 30 gramů olivového oleje plus navíc 1 polévková lžíce na pokapání
  • 250 gramů kuřecích prsou na proužky (1 cm)
  • ½ čajové lžičky soli plus navíc na dochucení
  • 3 - 5 špetek kurkumy
  • 1 čajová lžička garam masaly
  • ¼ čajové lžičky chilli vloček
  • 1 polévková lžíce hladké mouky
  • 15 - 20 gramů rajčatového protlaku
  • 200 gramů zeleninového vývaru (viz Tip)
  • 250 - 260 gramů konzervované bílé cizrny (1 plechovka), scezené
  • 150 gramů bílého jogurtu, high protein
  • 3 - 5 špetek mletého černého pepře
  • čerstvý koriandr nahrubo nasekaný, na ozdobu

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
442.6 kcal / 1851.7 kJ
Protein
32 g
Tuk
19.6 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
9.6 g
Nasycený tuk
3.2 g
Sodík
1020.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty