Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů olivového oleje
- 50 gramů červené cibule, napůl
- 100 gramů salátové okurky, na kousky
- 2 čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička třtinového cukru
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička nastrouhané citrónové kůry
- 20 gramů citrónové šťávy
- 100 gramů červené quinoy
- 400 gramů vody
- 150 gramů cherry rajčat
- 230 gramů konzervovaných máslových fazolí, scezených a propláchnutých
- 100 gramů kozího sýru
- 10 vypeckovaných černých oliv
- 100 gramů baby špenátu
- 1 balíček řeřichy seté, ostříhaných lístků
- 2 čajové lžičky sušeného oregana
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1409 kJ / 337 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50min
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1h
Kari ze špičatého zelí
35 Min
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
1h
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1h 35 min
Placky s koprem a fetou
1h 20 min
Mexický quinoa salát
30min
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50min
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
35 Min
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30min
Vařená quinoa
15min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 min