Zařízení & příslušenství
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
Masová náplň
-
180 gramů cibule na čtvrtky
-
1 stroužek česneku
-
30 gramů olivového oleje
-
400 gramů mletého masa (např. hovězího, vepřového nebo krůtího), rozděleného na kousky
-
250 gramů rajčatové passaty
-
1 špetka mořské soli
-
2 čajové lžičky sušeného oregana
-
10 černých oliv, bez pecek nakrájených podélně na čtvrtky
Omáčka
-
100 gramů ghí
-
400 gramů kokosového mléka (kartónového, ne v konzervě)
-
4 polévkové lžíce arrowroot mouky kořenového škrobu
-
4 čajové lžičky citrónové šťávy
-
1 ½ čajové lžičky mořské soli
-
1 čajová lžička granulovaného česneku
-
2 velká vejce
Kompletace
-
300 - 400 gramů batátů oloupaných
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
27.6 g
Kalorie
3537 kJ /
845 kcal
Tuk
63.7 g
Sacharidy
40.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Paleo
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Dýňové noky (bez lepku)
50min.
Mrkvové palačinky s rajčatovou omáčkou
1hod.
Chilli con carne s bílými fazolemi
55min.
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1hod.
Arašídová polévka
40min.
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min.
Hovězí kofty s fetou
1hod. 20min.
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35min.
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16hod.
Kořeněná dýňová granola (bez cukru)
2hod. 25min.
Těstoviny se zeleninovým ragú
45min.
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45min.