
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masová náplň
- 180 gramů cibule na čtvrtky
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů olivového oleje
- 400 gramů mletého masa (např. hovězího, vepřového nebo krůtího), rozděleného na kousky
- 250 gramů rajčatové passaty
- 1 špetka mořské soli
- 2 čajové lžičky sušeného oregana
- 10 černých oliv, bez pecek nakrájených podélně na čtvrtky
Omáčka
- 100 gramů ghí
- 400 gramů kokosového mléka (kartónového, ne v konzervě)
- 4 polévkové lžíce arrowroot mouky kořenového škrobu
- 4 čajové lžičky citrónové šťávy
- 1 ½ čajové lžičky mořské soli
- 1 čajová lžička granulovaného česneku
- 2 velká vejce
Kompletace
- 300 - 400 gramů batátů oloupaných
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 845 kcal / 3537 kJ
- Protein
- 27.6 g
- Tuk
- 63.7 g
- Sacharidy
- 40.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dýňovo-jablečná polévka s pečenými kaštany
40min
Mandlová mouka
5min
Kokosovo-pistáciové kostky
1hod. 5min
Polévka z červených paprik a cuket
55min
Paleo chléb z kokosové mouky (bez lepku)
55min
Dýňové noky s Taleggio omáčkou
1hod. 25min
Mandlové mléko
6hod. 10min
RAW medové mandlové mléko
8hod. 40min
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min
Marocké kuřecí maso s kuskusem
45min
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1hod.