Zařízení & příslušenství
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
Masová náplň
-
180 gramů cibule na čtvrtky
-
1 stroužek česneku
-
30 gramů olivového oleje
-
400 gramů mletého masa (např. hovězího, vepřového nebo krůtího), rozděleného na kousky
-
250 gramů rajčatové passaty
-
1 špetka mořské soli
-
2 čajové lžičky sušeného oregana
-
10 černých oliv, bez pecek nakrájených podélně na čtvrtky
Omáčka
-
100 gramů ghí
-
400 gramů kokosového mléka (kartónového, ne v konzervě)
-
4 polévkové lžíce arrowroot mouky kořenového škrobu
-
4 čajové lžičky citrónové šťávy
-
1 ½ čajové lžičky mořské soli
-
1 čajová lžička granulovaného česneku
-
2 velká vejce
Kompletace
-
300 - 400 gramů batátů oloupaných
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
27.6 g
Kalorie
3537 kJ /
845 kcal
Tuk
63.7 g
Sacharidy
40.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Paleo
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Citrónové rizoto s bílou rybou
30min.
Kokosový Dhal
20min.
Papriky plněné quinoou s bylinkami
30min.
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45min.
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min.
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
45min.
Jáhlové vafle s dipem ze sušených rajčat a rukolou
50min.
Špaldovo-pohankové tortilly s chilli con carne
2hod.
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min.
Dýňové noky (bez lepku)
50min.
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min.
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min.