Zařízení & příslušenství
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
Masová náplň
-
180 gramů cibule na čtvrtky
-
1 stroužek česneku
-
30 gramů olivového oleje
-
400 gramů mletého masa (např. hovězího, vepřového nebo krůtího), rozděleného na kousky
-
250 gramů rajčatové passaty
-
1 špetka mořské soli
-
2 čajové lžičky sušeného oregana
-
10 černých oliv, bez pecek nakrájených podélně na čtvrtky
Omáčka
-
100 gramů ghí
-
400 gramů kokosového mléka (kartónového, ne v konzervě)
-
4 polévkové lžíce arrowroot mouky kořenového škrobu
-
4 čajové lžičky citrónové šťávy
-
1 ½ čajové lžičky mořské soli
-
1 čajová lžička granulovaného česneku
-
2 velká vejce
Kompletace
-
300 - 400 gramů batátů oloupaných
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
27.6 g
Kalorie
3537 kJ /
845 kcal
Tuk
63.7 g
Sacharidy
40.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Paleo
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Quiche s batáty a mletým masem
1hod. 45min.
Ovocný koláč z banánové mouky
45min.
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2hod. 30min.
Chilli con carne
1hod.
Brownies z červené řepy s medem
55min.
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min.
Tuňákové kuličky s ricottou
20min.
Masové kuličky s máslovou dýní a bramborem
1hod. 10min.
Krémová polévka s batáty a cizrnou
35min.
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1hod.
Lasagne bolognese
2hod. 30min.
Rizoto s dýní a taleggiem
45min.