
Zařízení & příslušenství
Dýňový hummus
Příprava 15min
Celkový 1hod.
8 porcí
Suroviny
-
dýně hokkaidó bez semínek, na kousky500 gramů
-
soli½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře1 špetka
-
čerstvého tymiánu jen lístky3 větvičky
-
stroužek česneku1
-
čerstvé máty10 lístků
-
olivového oleje plus na pokapání dýně100 gramů
-
tahini1 čajová lžička
-
citrónové šťávy2 polévkové lžíce
-
mleté pálivé papriky1 - 2 špetky
-
neperlivé minerální vody70 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
144 kcal /
605 kJ
Protein
1.5 g
Tuk
13.2 g
Sacharidy
8.1 g
Vláknina
2.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Recepty roku 2019
13 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
RAW sezamové kuličky s kokosem
8h 30min
Mrkvový RAW dort s kešu krémem
55min
Hummus
5min
Kořeněná dýňová granola (bez cukru)
2h 25min
Mrkvové pesto
30min
Majonéza z červené čočky
11h 15min
Sezamový med
10min
Levandulové sušenky
3h 55min
Celozrnná rýže s limetkou a pestem
45min
Hummus z červené řepy
10min
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5min
Špaldový koláč s rebarborou a zázvorem
1h 20min