
Zařízení & příslušenství
Korma s mořskými plody
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
Na ozdobení
-
10 gramů čerstvého koriandru
Kari
-
60 gramů žluté cibule na čtvrtky
-
60 gramů rajčat napůl
-
60 gramů rostlinného oleje
-
15 gramů čerstvého zázvoru na plátky (2 mm)
-
3 stroužky česneku
-
1 čajová lžička římského kmínu
-
1 čajová lžička koriandru, mletého
-
¼ čajové lžičky chilli koření
-
2 hřebíčky
-
2 kardamomu zeleného
-
20 gramů mletých mandlí
-
150 gramů kokosového mléka
-
150 gramů smetany
-
½ čajové lžičky soli, jemné
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
30 gramů másla, soleného
-
100 gramů filetů z tresky bez kůže, vykostěné, na plátky (2 cm)
-
100 gramů kalamárů pouze tuby, naříznuté, na plátky
-
12 krevet, loupaných
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
442 kcal /
1849 kJ
Protein
15.5 g
Tuk
39.2 g
Sacharidy
6.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Indie
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Červené rybí kari
30min
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
30min
Salát s kozím sýrem a kešu
25min
Avokádová polévka s krevetami
20min
Salát s chřestem a jahodami
1hod. 35min
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1hod.
Thajská polévka s krevetami
30min
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min
Kuřecí chilli salát s citrusy
25min
Pad thai
45min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1hod. 5min
Polévka Tom Yum
15min