Zařízení & příslušenství
Korma s mořskými plody
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
Na ozdobení
-
10 gramů čerstvého koriandru
Kari
-
60 gramů žluté cibule na čtvrtky
-
60 gramů rajčat napůl
-
60 gramů rostlinného oleje
-
15 gramů čerstvého zázvoru na plátky (2 mm)
-
3 stroužky česneku
-
1 čajová lžička římského kmínu
-
1 čajová lžička koriandru, mletého
-
¼ čajové lžičky chilli koření
-
2 hřebíčky
-
2 kardamomu zeleného
-
20 gramů mletých mandlí
-
150 gramů kokosového mléka
-
150 gramů smetany
-
½ čajové lžičky soli, jemné
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
30 gramů másla, soleného
-
100 gramů filetů z tresky bez kůže, vykostěné, na plátky (2 cm)
-
100 gramů kalamárů pouze tuby, naříznuté, na plátky
-
12 krevet, loupaných
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
15.5 g
Kalorie
1849 kJ /
442 kcal
Tuk
39.2 g
Sacharidy
6.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Indie
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Indické placky paratha s květákem
1 Std.
Červené rybí kari
30 Min
Krevetová polévka s batáty
45 Min
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1 Std. 30 Min
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Jambalaya z quinoy
35 Min
Krevetové kari
25 Min
Batátové lívance s chilli salsou
40 Min
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35 Min
Pad thai
45 Min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2 Std. 5 Min
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1 Std.