Korma s mořskými plody
TM5 TM6

Korma s mořskými plody

5.0 (4 hodnocení)

Suroviny

Na ozdobení

  • 10 gramů čerstvého koriandru

Kari

  • 60 gramů žluté cibule, na čtvrtky
  • 60 gramů rajčat, napůl
  • 60 gramů rostlinného oleje
  • 15 gramů čerstvého zázvoru, na plátky (2 mm)
  • 3 stroužky česneku
  • 1 čajová lžička římského kmínu
  • 1 čajová lžička koriandru, mletého
  • ¼ čajové lžičky chilli koření
  • 2 hřebíčky
  • 2 kardamomu, zeleného
  • 20 gramů mletých mandlí
  • 150 gramů kokosového mléka
  • 150 gramů smetany
  • ½ čajové lžičky soli, jemné
  • ¼ čajové lžičky černého mletého pepře
  • 30 gramů másla, soleného
  • 100 gramů filetů z tresky, bez kůže, vykostěné, na plátky (2 cm)
  • 100 gramů kalamárů, pouze tuby, naříznuté, na plátky
  • 12 krevet, vyloupaných

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1849 kJ / 442 kcal
Protein
15.5 g
Sacharidy
6.8 g
Tuk
39.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 74 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty