Zařízení & příslušenství
Korma s mořskými plody
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
Na ozdobení
-
10 gramů čerstvého koriandru
Kari
-
60 gramů žluté cibule na čtvrtky
-
60 gramů rajčat napůl
-
60 gramů rostlinného oleje
-
15 gramů čerstvého zázvoru na plátky (2 mm)
-
3 stroužky česneku
-
1 čajová lžička římského kmínu
-
1 čajová lžička koriandru, mletého
-
¼ čajové lžičky chilli koření
-
2 hřebíčky
-
2 kardamomu zeleného
-
20 gramů mletých mandlí
-
150 gramů kokosového mléka
-
150 gramů smetany
-
½ čajové lžičky soli, jemné
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
30 gramů másla, soleného
-
100 gramů filetů z tresky bez kůže, vykostěné, na plátky (2 cm)
-
100 gramů kalamárů pouze tuby, naříznuté, na plátky
-
12 krevet, loupaných
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
15.5 g
Kalorie
1849 kJ /
442 kcal
Tuk
39.2 g
Sacharidy
6.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Indie
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Holandská omáčka
15min.
Středomořský zeleninový pekáč
50min.
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1hod.
Riccotové muffiny se špenátem
35min.
Krém z pečeného česneku
1hod. 5min.
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35min.
Kukuřičná polévka s chorizem
1hod.
Pad thai
45min.
Palak Paneer
45min.
Indické placky paratha s květákem
1hod.
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min.
Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem
55min.