Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le caramel au beurre salé
- 150 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide, 35% m.g., préalablement tiédie
- 60 g de beurre doux
- ½ c. à café de fleur de sel
La glace au caramel
- 3 jaunes d'œufs
- 230 g de lait
- 30 g de sucre en poudre
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, mou
- ½ c. à café de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La sauce caramel
- 120 g de sucre en poudre
- 3 c. à soupe d'eau
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3151 kJ / 753 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 49.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini-choux aux fraises
1h 10 min
Demi-sphère framboise choco vanille
17 Std.
Carrés menthe-chocolat
5h
Tuiles à la rose
1h
Délice d'été pêche-abricot
4h
Surpris'oeufs (zone 1)
1h 45 min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4 Std. 30 Min
Choux aux fruits confits
2 Std.
Sphère comme une orange sanguine
18 godz.
Brocéliande (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
10 Std.
Mystère cœur chocolat
3 Std. 35 Min
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min