Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le caramel au beurre salé
- 150 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide, 35% m.g., préalablement tiédie
- 60 g de beurre doux
- ½ c. à café de fleur de sel
La glace au caramel
- 3 jaunes d'œufs
- 230 g de lait
- 30 g de sucre en poudre
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, mou
- ½ c. à café de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La sauce caramel
- 120 g de sucre en poudre
- 3 c. à soupe d'eau
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3151 kJ / 753 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 49.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce Béchamel express
20 Min
Bouchées aux trois chocolats
2h 30 min
Menu gourmand - Vacherin poire-chocolat
19h
Pintxo au fromage fumé
10 Min
Tartelettes crème mentholée-fraises
2 Std.
Pêche Melba
6h
Meringues au citron vert et sorbet pomme-kiwi
3h 30min
Sorbets à rayures vitaminés
24 Std. 15 Min
Tartelette fine aux fraises et crème à la pistache
3h
Mousse surprise
14 Std.
Vacherin griotte-amande
12h
Profiteroles à la pistache, coulis de framboises
5 Std. 40 Min