Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů cibule
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 20 gramů másla
- 300 gramů kuřecích jater, očištěných
- 1 polévková lžíce čerstvého rozmarýnu
- 1 polévková lžíce šalvějových listů, čerstvých
- 1 špetka pepře, čerstvě umletého
- 100 gramů bílého vína
- 15 gramů ančoviček
- 30 gramů kaparů
- 1 špetka soli
- Nutriční hodnoty
- na 650 gramů
- Kalorie
- 3672.9 kJ / 877.9 kcal
- Protein
- 58.5 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 53.4 g
- Nasycený tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 1629.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Olivová tapenáda
5 Min
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1 Std. 20 Min
Soljanka z DDR
1 Std. 30 Min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min
Thajská polévka s krevetami
30min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
1h
Rillettes z uzeného lososa
10 Min
Salát s cuketou a chřestem
35min
Zapečené portobello s bílou klobásou
30min
Thajská tomyum zoodle polévka
45min