
Zařízení & příslušenství
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
Příprava 5min
Celkový 40min
6 porcí
Suroviny
-
stroužky česneku3
-
cibule napůl250 gramů
-
čerstvé petržele jen lístky10 snítek
-
másla na kousky50 gramů
-
olivového oleje20 gramů
-
choriza na plátky (2 cm)250 gramů
-
mleté uzené sladké papriky1 polévková lžíce
-
moučných brambor na kousky (2–3 cm)200 gramů
-
vody500 gramů
-
citrónové šťávy10 gramů
-
zeleninové dochucovací pasty2 čajové lžičky
-
sušeného oregana1 čajová lžička
-
sušeného tymiánu1 čajová lžička
-
chilli vloček½ čajové lžičky
-
soli½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře½ čajové lžičky
-
středně velkých vyloupaných krevet syrových250 gramů
-
vařených kukuřičných klasů na kousky (3–4 cm)150 gramů
-
bageta (cca 250 gramů), na plátky1
-
petrželová nať nasekaná, na ozdobu
-
citróny na klínky, na ozdobu2
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
490 kcal /
2050.2 kJ
Protein
22.5 g
Tuk
28.2 g
Sacharidy
38.3 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
11.2 g
Sodík
1011.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vaříme s krytem mixovacích nožů
10 recept
Česká republika
Česká republika