Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 stroužky česneku, podle chuti
- 80 gramů sušené šunky, na kostičky (1 cm)
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 300 gramů cukety, na kousky (1,5 cm)
- 500 gramů bílých žampiónů, čerstvých, na půlky (pokud jsou velké, tak na čtvrtiny)
- ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky pepře, černého, čerstvě umletého
- 1 polévková lžíce čerstvé petržele, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 632 kJ / 151 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fazole po bretaňsku
35min
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40 Min
Jehněčí s cizrnou
1h 5min
Restovaný lilek (200 gramů)
Žádné hodnocení
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50min
Paprika a pórek s balzamikem
30 min
Tuňák s bramborem po baskicku
30 min
Restovaný lilek (400 gramů)
35min
Treska v papilotě s celerovým pyré
45 min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40 Min
Restovaná červená paprika s cibulí
25 min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 min