Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 stroužky česneku, podle chuti
- 80 gramů sušené šunky, na kostičky (1 cm)
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 300 gramů cukety, na kousky (1,5 cm)
- 500 gramů bílých žampiónů, čerstvých, na půlky (pokud jsou velké, tak na čtvrtiny)
- ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky pepře, černého, čerstvě umletého
- 1 polévková lžíce čerstvé petržele, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 632 kJ / 151 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Restované hříbky s česnekem
20min
Houbovo-cizrnová směs
9h
Houbové rizoto s vejcem v rajčatovém hnízdě
50min
Špenátový koláč
1h 10min
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1h 20min
Celerové ragú s mandlemi
45 min
Pórkovo - bramborový nákyp
1h 30min
Plněné žampióny
1 godz. 5 min
Lilkové kuličky s vlašskými ořechy
Žádné hodnocení
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25min
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55min
Papriková omeleta s kukuřično-rajčatovou salsou
40min