Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 - 2 spicchi di aglio a piacere
- 60 g di cipolla a metà
- 20 g di olio di oliva
- 120 g di ketchup
- 15 g di salsa Worcestershire
- 15 g di aceto di mele
- 15 g di senape
- ¼ - 1 cucchiaino di chili in polvere, a piacere
- ¼ cucchiaino di sale
- 400 g di filetti di petto di pollo, senza pelle, a pezzi (3 cm)
- 400 g di acqua
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
-
1 - 1 ½
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale, a piacere
nebo 1 - 1 ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), a piacere - 200 g di pasta secca tipo penne rigate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla campagnola
30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Ciorba
1 Std. 10 Min
Fideuá con carne
40 Min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35min
Vol-au-vent con polpettine
30 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 Min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Gratin dauphinois
50min
Canapè al prosciutto Serrano
40 Min
Barbajada
20 min
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min