Fusilli alle cozze piccanti

Fusilli alle cozze piccanti

4.0 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate le foglioline lavate ed asciugate
  • 900 g di acqua circa
  • 1000 g di cozze fresche pulite
  • 50 g di scalogno
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino piccante fresco piccolo, senza semi
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 40 g di vino bianco secco
  • 350 g di pasta secca tipo fusilli
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • 120 g di pomodorini ciliegia in quarti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 19.5 g
Kalorie 1933 kJ / 462 kcal
Tuk 13.6 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 68 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...