Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 900 g di acqua circa
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 50 g di scalogno
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco piccolo, senza semi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di vino bianco secco
- 350 g di pasta secca tipo fusilli
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 120 g di pomodorini ciliegia in quarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti al tonno
40 min
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Tagliatelle ai funghi
1h
Penne con le cozze
1h
Conchiglie risottate al ragù di mare e lime
40 min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Spaghetti cozze e gamberi
25 min
Spaghetti cozze e limone
55 min
Amatriciana con cozze
55 min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 min
Sugo di cozze e vongole
1 godz. 20 min