Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 60 g di cipolla a metà
- 20 g di olio di oliva
-
150
g di fagiolini verdi freschi a pezzi (2-3 cm)
nebo 150 g di taccole fresche a pezzi (2-3 cm) - 150 g di funghi champignon, in quarti
- 250 g di filetti di petto di pollo a pezzi (3 cm)
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 400 g di acqua
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di pasta secca tipo fusilli o pasta corta similare
- 70 g di pomodori ciliegino a metà
- 16 foglie di basilico fresche spezzettate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2233 kJ / 533 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Risotto ai peperoni e tonno
40min
Penne risottate funghi e speck
40min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35min
Farfalle risottate con tacchino al profumo di rose e limone
40min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35min
Pasta cremosa ai gamberi e bietole
50min
Tagliatelle ai funghi
1u.
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Sformato di noodle
1 godz. 30 min
Penne aromatiche con pollo e asparagi
35min
Riso con piselli e ragù
50min