Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 350 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Sugo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla rossa di Tropea a fettine
- 350 g di passata di pomodoro
- 20 g di nduja calabrese
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di fagioli in scatola
- 1 pizzico di origano secco
Termine della preparazione
- foglie di basilico fresche, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1723 kJ / 412 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 15.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vermicelli aglio e olio
25 min.
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4h
Spatzle con burrata e carciofi
50min
Fileja al ragù
3h
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Penne alla puttanesca
35p
Tagliatelle ai funghi
1h
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min.
Caserecce allo sgombro e limone
30 min.
Cavatelli di 'nduja al pomodoro e fagioli
55min
Spaghetti all'amatriciana
35p