Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 350 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Sugo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla rossa di Tropea a fettine
- 350 g di passata di pomodoro
- 20 g di nduja calabrese
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di fagioli in scatola
- 1 pizzico di origano secco
Termine della preparazione
- foglie di basilico fresche, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1723 kJ / 412 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 15.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rigatoni affumicati
25 min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Penne alla puttanesca
35 min
Penne all'arrabbiata
20min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 min
Cavatelli di 'nduja al pomodoro e fagioli
55 min
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
Sugo all'arrabbiata
20min
Pennette all'arrabbiata veloci
20min
Sugo all'amatriciana
50 min
Sugo alla puttanesca
45 min