Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 350 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Sugo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla rossa di Tropea a fettine
- 350 g di passata di pomodoro
- 20 g di nduja calabrese
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di fagioli in scatola
- 1 pizzico di origano secco
Termine della preparazione
- foglie di basilico fresche, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1723 kJ / 412 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 15.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Penne all'arrabbiata
20min
Fileja al ragù
3 Std.
Sugo alla puttanesca
45 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
Penne alla puttanesca
35 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1h 30min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Cavatelli di 'nduja al pomodoro e fagioli
55 min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1 Std.