Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cipolla a metà
- 20 g di olio di oliva
-
3
filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische (125 g l'uno)
nebo 3 filetti di salmone congelati, senza pelle, decongelato (125 g l'uno) - 2 cucchiaini di paprica
- 2 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) sbriciolato - ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 170 g di pasta corta a piacere, tipo risoni (o simile)
- 200 g di foglie di spinaci freschi
- 100 g di pomodori ciliegino
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 cucchiaini di amido di mais (maizena)
- 1 cucchiaio di succo di limone
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2344 kJ / 560 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 Min
Spaghetti al tonno
40 Min
Carbonara vegetariana
30 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 Min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 Min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 Min
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Insalata di pasta, salmone e asparagi
25 Min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20 min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 Min
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 Min