Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di pecorino a pezzi
- 100 g di cubetti di lardo
- 160 g di cipolla a pezzi
- 320 g di pasta secca tipo rigatoni
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2458.1 kJ / 587.5 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 64.2 g
- Tuk
- 29.7 g
- Nasycený tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 155.3 mg
Alternativní recepty
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Spaghetti cacio e pepe
35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Penne all'arrabbiata
20min
Pennette all'arrabbiata veloci
20min
Penne alla puttanesca
35min
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Spaghetti alla carbonara
30min
Bucatini all'amatriciana
45min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
30min