Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku, větší
- 100 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
- 30 gramů řapíkatého celeru, na kousky (3 cm)
- 120 gramů cukety, na kousky (3 cm)
- 100 gramů pancetty nebo anglické slaniny, na kousky
- 30 gramů olivového oleje
- 400 gramů rajčat v plechovce (1 plechovka)
- ½ čajové lžičky čerstvého tymiánu
- 1000 gramů zeleninového vývaru nebo kuřecího vývaru, nebo 1000 gramů vody a 2 kostky bujónu
- 1 špetka soli
- 1 špetka čerstvě mletého černého pepře
- 150 gramů těstovin do polévky, například zavářky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 864 kJ / 206 kcal
- Protein
- 6.47 g
- Sacharidy
- 25.98 g
- Tuk
- 8.33 g
- Vláknina
- 2.67 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30 min
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45 min
Avokádovo-rajčatová polévka
40 min
Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem
55 min
Polévka z červených paprik a cuket
55 min
Krémová polévka z červené čočky
35 min
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55 min
Rajčatová krémová polévka
30 min
Pappa al pomodoro
15 Min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45 min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35 min
Minestrone
45 min