Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 feuilles de basilic frais
- 200 g de feta, coupée en morceaux
- 250 g de ricotta
- 150 g de crème fraîche légère
- 2 œufs
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile d'olive, et 1 c. à soupe pour le moule
- 400 g de tomates cerise
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 952.6 kJ / 229.4 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5 Std. 30 Min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Terrine de chèvre à la ciboulette
4h 20min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 min
Cake pesto-mozzarella
45min
Terrine de chèvre aux olives
3 Std. 20 Min
Muffins au crottin de Chavignol
1 Std.
Clafoutis aux tomates cerise et au chèvre
1 Std.
Crumble de tomates
50min
Quiche au parmesan et à la ciboulette
1 Std. 10 Min
Cake au roquefort et aux poires
1 Std.
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1 Std.