Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 1 ñora sin tallo ni semillas
- 5 avellanas
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- ½ cucharadita de sal
- 150 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (sin piel y sin espinas)
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 20 g de vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 884 kJ / 211 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25min
Tostas de sobrasada vegana
30 Min
Dip de sardinillas con tomate
5 Min
Crema fría de bacalao
3 Std. 10 Min
Crema de escalivada con guarnición de bacalao confitado
2 Std. 30 Min
Timbales de salmón con salsa holandesa
45 Min
Hummus de lentejas
5 Min
Dip de alubias blancas con chips de chía y quinoa
40min
Calabacines dorados con salsa romesco (HESTAN CUE)
40min
Baba ganoush de calabaza
35min
Crema de calabaza con curry
35min
Hummus de piquillos
5 Min