Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 1 ñora sin tallo ni semillas
- 5 avellanas
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- ½ cucharadita de sal
- 150 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (sin piel y sin espinas)
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 20 g de vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 884 kJ / 211 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schiacciata de remolacha con salmón ahumado
2 godz. 15 min
Gazpacho de hummus
2 Std. 5 Min
Bizcocho y crema inglesa de horchata
12hod. 45min
Gazpacho de remolacha
10 min
Paté de alcachofas y tomate seco
5 min
Crema fría de bacalao
3 Std. 10 Min
Crema fría de judías blancas con ensalada de verduras
1 godz. 15 min
Paté de alcachofas y dátiles
5 min
Crema de chirivía y manzana
30min
Crema de pepino y aguacate
5 min
Crema de judías blancas con espinacas
30min
Tostas de sobrasada vegana
30min