Pierna de cordero a la mostaza y menta

Pierna de cordero a la mostaza y menta

4.6 26 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
4 raciones

Suroviny

Pierna de cordero
  • 1 pierna de cordero con hueso (aprox. 1200 g)
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos pimienta molida
  • 20 hojas de menta fresca
  • 1000 g de agua
  • 2 cucharadas de mostaza a la antigua
Puré de patata a la mostaza
  • 1000 g de patatas harinosas peladas y en rodajas (1 cm)
  • 1 cucharadita de sal
  • 400 g de leche
  • 30 g de mantequilla en trozos
  • 50 g de queso cheddar rallado
  • 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
  • 2 cucharadas de mostaza a la antigua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 1442.6 mg
Protein 45.6 g
Kalorie 3268 kJ / 781 kcal
Tuk 47.3 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 24 g
Sacharidy 43.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...