Pierna de cordero a la mostaza y menta

Pierna de cordero a la mostaza y menta

4.7 24 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 2hod. 30min
4 raciones

Suroviny

Pierna de cordero
  • pierna de cordero con hueso (aprox. 1200 g)
    1
  • de sal
    1 cucharadita
  • pimienta molida
    2 pellizcos
  • hojas de menta fresca
    20
  • de agua
    1000 g
  • de mostaza a la antigua
    2 cucharadas
Puré de patata a la mostaza
  • de patatas harinosas peladas y en rodajas (1 cm)
    1000 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de leche
    400 g
  • de mantequilla en trozos
    30 g
  • de queso cheddar rallado
    50 g
  • de nuez moscada molida
    1 - 2 pellizcos
  • de mostaza a la antigua
    2 cucharadas

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 781 kcal / 3268 kJ
Protein 45.6 g
Tuk 47.3 g
Sacharidy 43.5 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 24 g
Sodík 1442.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...