Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pierna de cordero
- 1 pierna de cordero con hueso (aprox. 1200 g)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos pimienta molida
- 20 hojas de menta fresca
- 1000 g de agua
- 2 cucharadas de mostaza a la antigua
Puré de patata a la mostaza
- 1000 g de patatas harinosas peladas y en rodajas (1 cm)
- 1 cucharadita de sal
- 400 g de leche
- 30 g de mantequilla en trozos
- 50 g de queso cheddar rallado
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 2 cucharadas de mostaza a la antigua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3268 kJ / 781 kcal
- Protein
- 45.6 g
- Sacharidy
- 43.5 g
- Tuk
- 47.3 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 1442.6 mg
Alternativní recepty
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Conejo al curry con manzana
45min
Solomillo de cerdo a la naranja
40min
Conejo en salsa de naranja y tomillo
50min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40min
Solomillo de ternera al estilo tailandés - Tailandia
25 min
Merluza al cava
1h
Rape al oporto
50min
Pechuga de pavo adobada al romero
4h 30 min
Solomillo de cerdo en beicon con mantequilla barbacoa (Al vacío)
1h 45min
Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor
40min
Costillas con salsa de miel y bourbon
2h 30 min