Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tapenade
- 15 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 100 g de aceitunas sin hueso
- 2 filetes de anchoa en aceite escurridos
- 1 diente de ajo
- 20 g de alcaparras escurridas
- 80 g de aceite de oliva
Pasta y mariscos
- 600 g de almejas frescas
- 3 cucharaditas de sal
- 1200 g de agua
- 600 g de mejillones frescos limpios
- 400 g de pasta corta seca (p. ej. conchas)
- 50 g de chalota
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite
-
30
g de cerveza
nebo 30 g de vino blanco - 1 ramita de eneldo fresco (solo las hojas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1985 kJ / 475 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 49.2 g
- Tuk
- 22.9 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamares en escabeche rojo
55min
Pan frito indio (panipuri)
1 godz.
Pulpo amariscado
1 godz.
Caldero de mariscos con emulsión de albahaca
1h 30min
Ensalada de rape con patatas, pimientos y vinagreta de aceitunas (Al vacío)
1 Std. 55 Min
Chucrut marinero (Choucroute de la mer)
35min
Guiso de pulpo
45 min
Estofado de ventresca de bonito
40min
Chipirones rellenos con salsa al azafrán
1h 30min
Fabes con pulpo
45 min
Cazuela de rape rusadir
1 godz.
Langostinos al romesco
15min