Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tapenade
- 15 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 100 g de aceitunas sin hueso
- 2 filetes de anchoa en aceite escurridos
- 1 diente de ajo
- 20 g de alcaparras escurridas
- 80 g de aceite de oliva
Pasta y mariscos
- 600 g de almejas frescas
- 3 cucharaditas de sal
- 1200 g de agua
- 600 g de mejillones frescos limpios
- 400 g de pasta corta seca (p. ej. conchas)
- 50 g de chalota
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite
-
30
g de cerveza
nebo 30 g de vino blanco - 1 ramita de eneldo fresco (solo las hojas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1985 kJ / 475 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 49.2 g
- Tuk
- 22.9 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mocktail de pera
2 godz. 30 min
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min
Gazpachuelo frío con aceitunas
20 min
Menú: Patatas con almejas y calamares. Lubina con coliflor y salsa de puerros. Flan de café
1 Std. 10 Min
Espagueti a la vóngole
1 Std. 40 Min
Ensalada con vitaminas para la piel
1 Std.
Conejo en salmorejo
9h
Arroz caldoso con mejillones
50min
Fideuá con mejillones
50min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1 Std. 15 Min
Paella de pollo y marisco XXL
1 Std.
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1 Std. 20 Min