Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Sbrinzkäse, in Stücken
- 100 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 200 g Hirse
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Möhren, in Stücken
- ½ Knollensellerie, in Stücken
- 600 g Wasser
-
1
gestr. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 6 Eier, getrennt
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2596 kJ / 622 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 10.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roggentarte mit roten Linsen
2 godz.
Sonnenweizen-Spinat-Auflauf
1 Std.
Karfiol-Rotkraut-Pizza
1h 40min
Polenta mit Gemüse
1h 30 min
Apfel-Hirse-Auflauf
1h 40min
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1h 45min
Pikanter Hirseauflauf mit Rahmkohl
1 Std.
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.
Linsen-Auflauf
1 godz. 20 min
Hirsepuffer
1h 10min
Polenta mit Spinat und Käse
1 Std.
Gemüse-Hirsotto
45 Min