Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Polenta
- 230 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Backpulver
- 1 TL Natron
- 80 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Buttermilch
- 3 Eier
- 125 g Blattspinat, frisch
- 3 Stängel frische Minze, Blätter abgezupft
- 150 g Feta, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 12 Cherrytomaten, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Erbsenquiche
1 godz.
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30min
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1h 20 min
Kichererbsen-Nocken
50min
Erbsenquiche
1 godz.
Grünkohlmuffins
35min
Polenta mit Spinat und Käse
1 godz.
Frühstücksfladenbrot aus Banane und Roggenmehl
1h 50 min
Polenta-Muffins
1 godz.
Buchweizen-Waffeln mit Gemüsetopping
2h
Spinattorte
1 godz.
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40 menit